Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ataşehir Okyanus Ortaokulu Öğrencileri Okul Temsilcilerini Seçti
Ataşehir Okyanus Ortaokulu Öğrencileri Okul Temsilcilerini Seçti Ataşehir Okyanus Ortaokulu Öğrencileri Okul Temsilcilerini Seçti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Seçim Süreci Tamamlandı

Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, , hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, öğrencilere seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturabilme becerilerinin kazandırılmasını amaçlayan"Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi"projesi, Ataşehir Okyanus Kolejinde başarıyla uygulandı.

5.6.7.8. sınıf öğrencileri arasından seçilen sınıf temsilcileri, okul temsilcisi olmak için 30.09.2016 tarihinde gerek sınıfları dolaşarak, gerek hazırladıkları bröşürleri, afişleri dağıtarak,  gerekse okulun konferans salonun da kendilerini tanıtarak vaatlerini seçmenleriyle paylaşarak propaganda sürecine verimli bir şekilde devam etmişlerdir.

Gerçeğini aratmayan seçim çalışmaları yapan okul temsilcisi adayları; 5/A Efe Özgüler, 5/B  Bora Çayman, 5/C Ahmet Can Coşkun, 5/D Mina Akagündüz, 6/A Özkan Sergen Özlü, 6/B Ömer Karataş, 7/A Işık Ünlü, 7/B Bade Zor, 8/A Murat Efe Alptekin  8/A Alphan Ferel okul meclisi temsilcisi olmak için son güne kadar çalışmalarına devam etmişlerdir.

Seçim günü olan 06.10.2016 tarihinde oy verme süreci sonuçlandığında, adaylar arasından BADE ZOR okul meclisi temsilcisi olarak sandıktan 155 oydan 59’unu alarak seçim yarışını kazanmıştır.


Haber
:
İsmail Aykılıç
Editör
:
Fırat TOMBUL
Fotoğraf
:
Hüseyin Fırat
Tarih
:
18 Ekim 2016, Salı 16:50
Okunma
:
2.189 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları