Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi"
Ataşehir Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Ataşehir Okyanus Koleji "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri, 22 Şubat - 4 Mart 2016 tarihleri arasında "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında, Bilgisayar Mühendisliği, Doktorluk, Makine Mühendisliği ve Avukatlık mesleğini tanımak amacıyla gönüllü olarak projemize destek veren velileri iş yerlerinde ziyaret ettiler.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde, rehberlik servisinin düzenlediği "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün" projesi kapsamında öğrenciler, 22 - 23 Şubat 2016 tarihleri arasında, Bilgisayar Mühendisliği, 26 Şubat 2016 Cuma günü Doktorluk, 4 Mart 2016 Cuma günü Makine Mühendisliği ve Avukatlık mesleğini tanımak için projeye destek veren velileri iş yerlerinde ziyaret ettiler.

Öğrenciler, projemize destek veren gönüllü velilerle bir günlerini geçirip, hayallerindeki mesleği yakından tanıma fırsatına bulmuş oldular.

Öğrenciler, merak ettikleri soruları velilerimize sorup, meslekler hakkında detaylı bilgi sahibi olarak keyifli bir gün geçirdiler.

 


Haber
:
Seher Çolak
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
SİMGE ERDOĞAN
Tarih
:
15 Mart 2016, Salı 18:03
Okunma
:
1.456 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları