Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ataşehir Kampüsü Ortaokulunda 'Anne Bana Okulu Sosyal Medya Kullanımı' Semineri Gerçekleştirildi
Ataşehir Kampüsü Ortaokulunda 'Anne Bana Okulu Sosyal Medya Kullanımı' Semineri Gerçekleştirildi Ataşehir Kampüsü Ortaokulunda 'Anne Bana Okulu Sosyal Medya Kullanımı' Semineri Gerçekleştirildi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
'Anne Baba Okulu Sosyal Medya Kullanımı'

Teknolojinin insan hayatına getirdiği sayısız faydalar var. Ancak kişinin teknoloji kullanımı üzerinde kontrolünün kaybolması ve teknolojiyi ölçüsüz ve sınırsız kullanması çok ciddi zararlara sebep olabilir. İnternet ve teknoloji bağımlılığı diğer bağımlılıklarda olduğu gibi kişinin bağımlısı olduğu teknolojik ürüne ulaşamadığında yoksunluk yaşadığı bir durum. Bu sorunlara çözüm bulabilmek amacıyla rehberlik birimi tarafından organize edilen ‘’Anne Bana Okulu Sosyal Medya Kullanımı‘’ semineri gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Ortaokul Kademesi Rehberlik Servisi, 09.05.2017 tarihinde saat 15:00‘de okul konferans salonunda 4.5.6.7. ve 8. Sınıf velilerine yönelik ‘’Sosyal Medya Kullanımı’’ konulu seminerle hedeflenen amaç için Anne Bana Okulu Projesinin ikinci basamağı gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Medya Kullanımı semineri, kolejin davetlisi Uzman Psikolog Serap SÖZEN tarafından interaktif bir sunumla keyifli ve anlamlı bir içerikle verilmiştir. Özelikle sunumda bağımlılığın ne olduğu, sosyal medya bağımlılığı bulunan bireylere karşı sağlıklı iletişimin nasıl kurulacağı hem çocuk hem de anne baba için verimli bir şeklide nasıl geçirileceği, anne baba tutumlarının çocuk üzerinde özellikle psikososyal gelişimini nasıl etkilediği konularının yer aldığı sunum sonrasında, velilerden gelen sorulara Uzm. Psk. Serap SÖZEN tarafından verilen cevaplarla seminere devam edilmiştir.

Seminer sonrası Ortaokul Rehberlik Birimi tarafından Uzm. Psk. Serap SÖZEN’e takdim edilen çiçek ve yapılan teşekkür konuşması sonrasında velilere katılım belgeleri verilerek seminer sonlandırılmıştır.


Haber
:
İsmail Aykılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Begüm BOZTEPE BAYRAKDAR
Tarih
:
11 Mayıs 2017, Perşembe 13:39
Okunma
:
1.352 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları