Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ataşehir Kampüsü Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesini Hayata Geçirdi
Ataşehir Kampüsü Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesini Hayata Geçirdi Ataşehir Kampüsü Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesini Hayata Geçirdi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi

Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim kategorisinde Classloom Eğitimde En İyiler Ödülleri’nde 1. Olan 'Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün' Projesi kapsamında, Ataşehir Ortaokul kademesi Rehberlik Servisi öğrencilerini, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında da hayalini kurduğu mesleklerle tanıştırmaya devam etmiştir.

Proje kapsamında 8. ve 5. Sınıf öğrencileri, rehberlik servisi tarafından dağıtılan bilgi formları sonucunda elde edilen veriler ışığında, tanımak istedikleri mesleklerle hem teorik hem de uygulamalı olarak, alanında uzman katılımcıların desteğiyle seminerleriyle, iş yeri ziyaretleriyle bilgi edinmiş oluyorlar.

Seminer aşamasında Yazılım Mühendisliği mesleğiyle İbrahim ŞENDOĞAN, Bilgisayar Mühendisliğinde Aykut ÖZSOY, Akademisyenlik konusunda Prof.Dr.Julide Hizal YÜCESOY, Veterinerlik’ te Salih Aydın 5. ve 8. Sınıf öğrencilerine okul konferans salonunda interaktif bir sunumla  seminer vermişlerdir.

Ayrıca, Ortaokul Kademesi 5. Sınıf öğrencilerinin mesleklerle 1 gün geçirebilmesi adına yapılan iş yeri ziyaretleriyle de, doktorluk, mimarlık veterinerlik, bilgisayar programcılığı, öğretmenlik, futbolcu, ressam, oyunculuk meslekleriyle tanışma imkanı bulmuşlardır.


Haber
:
İsmail Aykılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Hüseyin Fırat
Tarih
:
04 Mayıs 2017, Perşembe 13:43
Okunma
:
1.147 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları