Ataşehir Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Anne Baba Okulu Projesi Velilerle Buluştu
Anne Baba Okulu Projesi Velilerle Buluştu Anne Baba Okulu Projesi Velilerle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Anne Babalara, çocuklarını fiziksel. bilişsel, sosyal , ahlaksal ,dilsel, psikolojik etmenler çerçevesinde daha iyi tanımalarını sağlamak; çocuklarının kişisel gelişimlerine sundukları katkıya rehber olmak, bu bağlamda karşılaşabilecekleri sorunlarda da destek olmak amacıyla rehberlik birimi tarafından organize edilen ‘’Anne Bana Okulu Projesi’’ Ataşehir Okyanus Kolejinde de uygulamaya başlanmıştır.

Proje kapsamında Ortaokul Kademesi Rehberlik Servisi, 04.03.2017 tarihinde saat 11:00 ‘de okul konferans salonunda 4.5.6.7. ve 8. Sınıf velilerine yönelik ‘’Ergenlik ve Anne Baba Tutumları’’ konulu seminerle hedeflenen amaç için Anne Bana Okulu Projesini başlatmışlardır.

Ergenlik ve anne baba tutumları semineri, kolejin davetlisi Kişisel Gelişim Uzmanı, Eğitimci ve Yazar Aysun Uz Çetinkaya tarafından interaktif bir sunumla keyifli ve anlamlı bir içerikle verilmiştir. Özelikle sunumda ergenliğin ne olduğu, ergen bireylere karşı sağlıklı iletişimin nasıl kurulacağı, empatinin nasıl sağlanacağı, ergenliğin hem çocuk hem de anan baba için verimli bir şeklide nasıl geçirileceği, anne baba tutumlarının çocuk üzerinde özellikle psikososyal gelişimini nasıl etkilediği konularının yer aldığı sunum sonrasında, velilerden gelen sorulara Aysun Uz Çetinkaya tarafından verilen cevaplarla seminere devam edilmiştir.

Seminer sonrası Ortaokul Rehberlik Birimi tarafından Aysun Uz Çetinkaya’ya takdim edilen çiçek ve yapılan teşekkür konuşması sonrasında velilere katılım belgeleri verilerek seminer sonlandırılmıştır.


Haber
:
İsmail Aykılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Begüm Boztepe Bayrakdar
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 14:35
Okunma
:
1.621 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları