Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus'un AVM Etkinlikleri Ramazan Ayına Renk Kattı
Okyanus'un AVM Etkinlikleri Ramazan Ayına Renk Kattı Okyanus'un AVM Etkinlikleri Ramazan Ayına Renk Kattı
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji tarafından Ramazan ayı boyunca İçerenköy Carrefour AVM'de düzenlenen renkli etkinlikler, küçük büyük herkesin beğenisini topladı.

Okyanus Kolejleri, çeşitli AVM'lerde düzenlediği etkinliklere Ramazan ayında da devam etti...

Ramazan ayı boyunca Ataşehir Okyanus Koleji tarafından İçerenköy Carrefour AVM'de düzenlenen etkinliklerde, Semazen gösterisi büyük beğeni toplarken, Sultan Kızlar Fasıl Dinletisi de AVM'deki iftar saatlerine neşe kattı.

Nasrettin Hoca ve Sihirbaz gösterisi ise en çok miniklerin hoşuna gitti. Anlatılan fıkralarla eğlenen minikler, Nasrettin Hoca ile sohbet etmenin de keyfini yaşadılar.

Sihirbaz gösterisini de büyük bir hayranlıkla izleyen minikler, zaman zaman sihirbaza asistanlık yapmanın da tadına vardılar. Gösteri sonunda Sihirbaz ve minik asistanları fotoğraf karelerinde yerlerini aldılar.

Ataşehir Okyanus Koleji'nin düzenlediği bir diğer Ramazan etkinliği ise büyük küçük herkesin ilgisini çeken Cam Sanatı gösterisi oldu. Cam sanatçısının usta elleriyle cama şekil vermesini izleyen minikler, cam sanatçısının yaptığı objeleri kendilerine hediye etmesiyle hayranlıklarını sevinçleriyle pekiştirdiler.


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
12 Ağustos 2013, Pazartesi 11:14
Okunma
:
1.989 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları