Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Okyanus Koleji Öğrencileri Ocak Ayı Değerler Eğitimi'nde Teşekkür Etme Etkinliği Yaptı
Okyanus Koleji Öğrencileri Ocak Ayı Değerler Eğitimi'nde Teşekkür Etme Etkinliği Yaptı Okyanus Koleji Öğrencileri Ocak Ayı Değerler Eğitimi'nde Teşekkür Etme Etkinliği Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri, Ocak Ayı Değerler Eğitimi kapsamında annelerine, öğretmenlerine, arkadaşlarına teşekkür etme etkinliği yaptılar.

Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri 15 Ocak 2015 Cuma günü, sınıf öğretmenleriyle hazırladıkları kutulara değerler eğitimi çalışmaları kapsamında minnet duygusu olarak teşekkürlerini kartlara yazarak, kutuların içine attılar.

Öğretmenler, teşekkür etmenin öneminden sınıfta bahsettiler. Kimlere, neden, ne zaman ve nasıl teşekkür edilmesi gerektiği ile ilgili örnekler verdiler.

Öğrencilerden sınıftaki arkadaşlarına, okuldaki öğretmenlere teşekkür etmeyi düşündükleri şeyleri onlara dağıtılan pano şablonlarına yazmaları ve kutuya atmaları istendi. Öğrenciler 5 dk sonra kutu içerisindeki teşekkürlerini okudular ve yazılar panolara asıldı.

Güzel davranışlar için teşekkür eden öğrencilerin etkinlik resimleri, #gelecegimizedeger hashtag'i ile sosyal medyada da yayınlandı. 


Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
SINIF ÖĞRETMENLERİ
Tarih
:
21 Ocak 2016, Perşembe 19:45
Okunma
:
2.595 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları