Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İşitme Engelliler Okulu'na Anlamlı Ziyaret
İşitme Engelliler Okulu'na Anlamlı Ziyaret İşitme Engelliler Okulu'na Anlamlı Ziyaret
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji 1-C ve 2- A Sınıfı öğrencileri, Göztepe Dosteller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek, sevginin engeli olmayacağını gösterdiler.

Okyanus Koleji öğrencilerinden engelli kardeşlerine sevgi ziyareti...

Ataşehir Okyanus Koleji 1-C ve 2- A Sınıfı öğrencileri, 11 Haziran 2013 Salı günü, Göztepe Dosteller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret ettiler.

İşitme engelli çocukları tanımak; onları anlayabilmek ve empati kurabilmek adına yapılan bu ziyarette Okyanuslu öğrenciler oldukça heyecanlıydı. İşitme engellilerle nasıl iletişim kurabilecekleriyle ilgili verilen kısa bir eğitimin ardından öğrenciler, Görsel Sanatlar Atölyesi'nde engelli kardeşleriyle buluştular. İlk tanışmadan sonra engelli kardeşleriyle iletişim kurmaya başlayan Okyanuslu öğrenciler, İşitme Engelliler dilini çok iyi bir şekilde kullandılar.

Dosteller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencileri yararına geçtiğimiz hafta bir kermes düzenleyen 1-C ve 2-A Sınıfı öğrencileri; bu kermeste yaptıkları ahşap boyamalar, ebru sanatından kitap ayraçları ve en önemlisi de kendi yazdıkları şiir ve hikayelerden oluşan "Hayata Minik Dokunuşlar" isimli kitapları satışa çıkarmışlardı.

Okyanuslu öğrenciler, elde edilen geliri ziyaretleri sırasında "Göztepe Dosteller İşitme Engelliler İlköğretim Okulu"na bağışladılar.

Öğrencilerimize kapılarını açan okulyönetimine teşekkür ederiz...

 


Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
13 Haziran 2013, Perşembe 12:27
Okunma
:
3.988 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları