Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji "Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası"
Ataşehir Okyanus Koleji "Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası" Ataşehir Okyanus Koleji "Tutum, Yatırım Ve Türk Malları Haftası"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri Yerli Malı Haftası'nı renkli bir etkinlikle kutladı.

Ataşehir Okyanus Koleji'nde 17 Aralık 2015 Perşembe günü yapılan etkinlik ile "veli-okul- öğretmen işbirliğinin" en güzel örneği sergilendi. 
 
Gerçekleştirilen Yerli Malı Haftası kutlamalarında; öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin ortaklaşa hazırladığı yöresel izler taşıyan etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin Türk kültürünü yansıtan yemeklerini ve belirli eşyalarını tanıttıkları etkinlikte oldukça keyifli anlar yaşandı. 
 
Yerli Malları Haftası'nın Amacı 
 
Bu etkinlikteki amaç, öğrencilere Türk malı ürünlerini koruma ve kullanma, tutumlu olma ve yatırım yapma gibi alışkanlıklarını kazandırmak.
 
Etkinlikte öğrencilerin getirdiği pasta, börek, tatlı ve çeşitli meyveler gibi farklı doğal yiyecek ve yerli içecek türleri, Aralık ayının "Değerler Eğitimi" teması olan 'Sevgi ve Hoşgörü' yansıtmak amacıyla sınıflar arasında paylaşıldı.
Sınıflarında arkadaşlarını Türk kültürüne uygun misafirpervellikleriyle karşılayan öğrenciler birbirlerine dost sıcaklığıyla getirdikleri yiyecekleri ikram ettiler.

Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
ÖĞRETMENLER
Tarih
:
18 Aralık 2015, Cuma 17:21
Okunma
:
1.568 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları