Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji İlkokulu "Sevgi, Saygı, Hoşgörü" Kolaj Çalışması
Ataşehir Okyanus Koleji İlkokulu "Sevgi, Saygı, Hoşgörü" Kolaj Çalışması Ataşehir Okyanus Koleji İlkokulu "Sevgi, Saygı, Hoşgörü" Kolaj Çalışması
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 24 Aralık 2015 Perşembe günü "Sevgi, Saygı, Hoşgörü" adlı Kolaj Çalışması yaptılar.

Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 24 Aralık 2015 Perşembe günü "Sevgi, Saygı, Hoşgörü" değerler eğitimi ile ilgili kolaj çalışması yaptılar.

Öğrenciler, "Sevgi, Saygı, Hoşgörü" kültürünü benimsemek, toplumsal ilişkilerde, aile hayatında, meslek hayatında, arkadaşlık ilişkilerinde huzur, mutluluk ve güven duygusuna dikkat çekmek için temanın formatına uygun görsellerle kalp şeklinde levhalar hazırladılar.

Hazırlanan çalışmalar üzerindeki görsellerin ne ifade ettikleri sınıfta anlatıldı. Sevgi, saygı ve hoşgörü içinde yaşayan insanlar ile bu kavramların eksik olduğu yerlerde yaşayan insanlar arasında ne gibi farklılıkların ortaya çıkabileceği, ne gibi etkilerinin olacağı, önemli konuların neler olduğu da sınıfta tartışılarak çalışmalar tamamlandı. 


Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Sınıf Öğretmenleri
Tarih
:
01 Ocak 2016, Cuma 18:47
Okunma
:
3.302 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları