Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji 3. Sınıflar "İnsanlığa Hizmet Etmiş Kişiler" Etkinliği
Ataşehir Okyanus Koleji 3. Sınıflar "İnsanlığa Hizmet Etmiş Kişiler" Etkinliği Ataşehir Okyanus Koleji 3. Sınıflar "İnsanlığa Hizmet Etmiş Kişiler" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri, 21 Ocak 2016 Perşembe günü "Bilim.Sanat ve Spor" alanında insanlığa hizmet etmiş kişilerin hayat hikayeleri anlattılar.

Ataşehir Okyanus Koleji 3. Sınıflar zümresi olarak her şube ayrı olarak kendi sınıflarında 21 Ocak 2016 Perşembe günü "Bilim.Sanat ve Spor" alanında insanlığa hizmet etmiş kişilerin hayat hikayelerini anlatan sunumlar hazırladılar.

Sunumlarında, insanlığa hizmet etmiş kişilerin araştırmalar sonucu edindikleri hayat hikayelerini, çalışmaları sırasında karşılaştıkları güçlükleri, gösterdikleri çaba ve gayretleri; çalışmalarının bizlere sağladığı katkılar, elde ettikleri başarıların ve buluşlarının bizim hayatımızı nasıl kolaylaştırdığı, çalışmalarıyla ve buluşlarıyla insanlığa hizmet etmiş kişileri rehber edinmemizin önemi, bu kişilere göstereceğimiz saygı ve sevginin gerekliliği öğrenciler tarafından anlatıldı.


Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
3.sınıf öğretmenleri
Tarih
:
23 Ocak 2016, Cumartesi 19:53
Okunma
:
2.095 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları