Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Ataşehir İlkokul Öğrencilerimizin Yıl Sonu Gösterisi
Ataşehir İlkokul Öğrencilerimizin Yıl Sonu Gösterisi Ataşehir İlkokul Öğrencilerimizin Yıl Sonu Gösterisi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji İlkokul öğrencileri 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının sonunu, hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle taçlandırdılar.

Ataşehir İlkokul 2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin 10 Haziran 2016 günü hazırlamış olduğu yıl sonu gösterisi, öğrencilerimizin ailelerine mutlu ve eğlenceli saatler yaşattı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklâl Marşı'nın ardından, İlkokul Müdür Yardımcısı Eda Akyıldız’ın konuşmasıyla başlayan gösteriler, öğrencilerin canlandırmaları ve dans performansları ile devam etti.

Öğretmenlerimizin desteğiyle, birbirinden güzel hazırlanmış olan gösterilerde öğrencilerimizin de göstermiş olduğu performans görülmeye değerdi. İlkokul öğretmenlerimiz; Melike Nazlı Odabaşı, Çiğdem Tetik, Mine Değirmencioğlu , İlknur Özcan, Ahmet Kurt ve Mervenur Aydıner ‘in hazırlamış oldukları program için, velilerimize de bize vermiş oldukları destek ve katılımları için çok teşekkür ediyoruz.

Gösteri bitiminden sonra sahnede yapılan toplu selamlamayla ve sonrasında da fotoğraf çekimiyle, velilerimiz bir ömür boyu hatırlanacak anılarla okulumuzdan ayrıldılar.


Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Fotoğraf
:
Ümit Çelik
Tarih
:
14 Haziran 2016, Salı 15:50
Okunma
:
1.787 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları