Ataşehir Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | ''Ataşehir Okyanus Koleji İlkokulu'nun Örnek Sınıf 3-A''
''Ataşehir Okyanus Koleji İlkokulu'nun Örnek Sınıf 3-A'' ''Ataşehir Okyanus Koleji İlkokulu'nun Örnek Sınıf 3-A''
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji'nde her hafta öğretmenlerin puanlamaları ile belirlenen "Örnek Sınıf" uygulamasında 24-28 Ekim 2016 haftasının “Örnek Sınıfı” '3-A' sınıfı oldu.

Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin sınıf olma bilinçlerini arttırmak, öğretmenlerin ders işleme ortamlarına katkı vermek, öğrencilerin davranış gelişimlerine destek olmak amacıyla “Örnek Sınıf” uygulamalarına devam edilmektedir.

Örnek sınıf uygulaması için derse giren tüm öğretmenler objektif ve bütüncül bir yaklaşımla değerlendirme yaparak, puanlamada bulunurlar. Bu değerlendirmeler sonucunda en yüksek puanı alan sınıf “Haftanın Örnek Sınıfı” seçilerek, “Örnek Sınıf Yemeği” ile ödüllendirilirler.

Ataşehir Okyanus Koleji’nde 24-28 Ekim 2016 haftasında, derse katılım, sorumluluk bilinci, sınıf içi kurallara uyum gibi kriterlere göre "Örnek Sınıfı" seçilen 3-A Sınıfı öğrencileri için, 2 Kasım 2016 Çarşamba yemekhanede özenle hazırlanılmış masalar kuruldu. İngilizce ve Sınıf Öğretmenleri ile birlikte özel menüden oluşan yemeği afiyetle yiyen öğrenciler çok mutlu oldular.


Haber
:
Melike Nazlı Odabaşı
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Züleyha Ter
Tarih
:
04 Kasım 2016, Cuma 15:12
Okunma
:
1.646 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları