Ataşehir Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Okyanus Koleji Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Öğrencileri Bahçeşehir Üniversitesi'nde
Okyanus Koleji Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Öğrencileri Bahçeşehir Üniversitesi'nde Okyanus Koleji Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü Öğrencileri Bahçeşehir Üniversitesi'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Sağlık ve Tıp Kariyer Kulübü öğrencileri, 20 Ocak 2016 Cuma günü Kariyer Kulüpleri Projesi kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ziyaret ettiler.

20 Ocak 2016 Cuma günü gerçekleştirilen gezide, Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Yard.  Doç. Dr. Filiz Sağlam Yarımcam’ın Tıp Fakültesi  tanıtım ve bilgilendirmesinin ardından yapılan kampüs turunda öğrenciler,  Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesini keşfetme fırsatı buldu.

Üniversitelileri, çalışma ve dinlenme ortamlarında gözlemleme fırsatı yakalayan öğrenciler, sonrasında Anatomi dersi alacakları dersliğe geçtiler.

Prof. Dr. Dr. Gürsel Ortuğ’un verdiği dersi keyifle dinleyen öğrenciler, ders sonunda örnek bir kadavrayı gözlemleme şansı yakaladı.

Öğrenciler, tıp öğrencilerinin kadavra üzerindeki çalışmalarına şahit olarak, etkileyici bir kariyer etkinliği deneyimi yaşamış oldular.


Haber
:
Işıl KIRCA BİÇER
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Duygu Boraganlı Çetinkaya
Tarih
:
21 Ocak 2016, Perşembe 20:54
Okunma
:
3.866 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları