Ataşehir Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji Öğrencileri İTÜ Tanıtım Günleri Etkinliğinde
Ataşehir Okyanus Koleji Öğrencileri İTÜ Tanıtım Günleri Etkinliğinde Ataşehir Okyanus Koleji Öğrencileri İTÜ Tanıtım Günleri Etkinliğinde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji öğrencileri, 17 Şubat 2016 Salı günü İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tanıtım günleri kapsamında düzenlenen geziye katıldılar.

11 FL-A ve 12-A Sınıfı öğrencileri, 17 Şubat 2016 Salı günü İstanbul Teknik Üniversitesi tanıtım günleri etkinliğine katıldılar.

Oldukça faydalı ve ufuk açıcı olan tanıtım standlarında öğrenciler, tüm bölümlerin akademisyenlerinden bilgi alma imkanına sahip oldular.

İTÜ ve okumak istedikleri bölümlerle ilgili akıllarındaki tüm soruları akademisyenlere yöneltme fırsatı yakalayan öğrenciler,  verilen serbest zamanda ise en geniş yeşil alana sahip üniversite ünvanını taşıyan İTÜ sosyal alanlarını gezdiler.

Rehber Öğretmen Duygu Boraganlı Çetinkaya ve Geometri Öğretmeni Müge Doğan eşliğinde gidilen gezide öğrenciler, üniversiteyi tanıtan  broşür, t-shirt, kupa, çanta  gibi eşyalara sahip olurken, bu keyifli geziyi tamamlamanın mutluluğuyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Haber
:
Işıl KIRCA BİÇER
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
DUYGU BORAGANLI ÇETİNKAYA
Tarih
:
19 Şubat 2016, Cuma 20:37
Okunma
:
2.196 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları