Ataşehir Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji Lisesi'de Ders Seçimi Üniversite Sınavına Hazırlık ve Kariyer Planlaması
Ataşehir Okyanus Koleji Lisesi'de Ders Seçimi Üniversite Sınavına Hazırlık ve Kariyer Planlaması Ataşehir Okyanus Koleji Lisesi'de Ders Seçimi Üniversite Sınavına Hazırlık ve Kariyer Planlaması
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde öğretmen ve idareciler, 12 Mart 2016 Cumartesi günü üniversite sınavına hazırlık sürecini en iyi şekilde yönetmek için velilerle bir araya gelerek bilgilendirme yaptılar.

Ataşehir Okyanus Koleji Lisesi'nde öğretmen ve idareciler, 12 Mart 2016 Cumartesi günü, 11:00'da ,10 sınıf öğrencilerinin alan seçimleri ve kariyer planlamalarıyla ilgili olarak velilerle biraraya geldi.

Öğrencilerin hedefleri doğrultusunda seçim yapabilmeleri, başarılı olabilecekleri dersleri seçmeleri ve seçtikleri derslerin ilerideki mesleklerini etkilemesi noktasında görüşüldü.

Bu konuda okul Rehber Öğretmeni Duygu Boraganlı Çetinkaya ve Lise Müdürü Mustafa Emici velileri bilgilendirdiler.

Ayrıca aynı gün saat 13:30'da da 11. sınıf öğrenci velileriyle görüşme gerçekleştirdik.

Bu görüşmemizde de Rehber öğretmeni Duygu Boraganlı Çetinkaya ve Lise Müdürü Mustafa Emici, YGS-LYS bilgilendirmesi ve önümüzdeki yıl yapılacak akademik ve rehberlik birimi çalışmaları üzerine detaylı bilgilendirme yaptılar.

Velilerle paylaştığımız bilgilendirici sunumumuzun kendilerine ışık tutacağı inancıyla üniversiteye hazırlık sürecimizin, veli-öğretmen-öğrenci-idareci birleşimiyle doruk noktada başarılarla taçlanacağına inanıyoruz. 


Haber
:
Işıl KIRCA BİÇER
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
IŞIL KIRCA BİÇER
Tarih
:
15 Mart 2016, Salı 18:56
Okunma
:
2.132 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları