Ataşehir Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji 12. Sınıf Öğrencileriyle “Bir Ömür Nefes”
Ataşehir Okyanus Koleji 12. Sınıf Öğrencileriyle “Bir Ömür Nefes” Ataşehir Okyanus Koleji 12. Sınıf Öğrencileriyle  “Bir Ömür Nefes”
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencileri 4 Kasım 2015 tarihinde Nefes Terapisti Ömür Surgut tarafından gerçekleştirilen “Bir Ömür Nefes” uygulamalı sunumda, doğru nefes almayı ve bu sayede sınav kaygısı, stres, dikkat dağınıklığı gibi başarıyı engelleyici unsurların önüne geçebilme yollarını keyifli uygulamalar yoluyla öğrendiler.

Doğru Nefesin öğrenmedeki rolü, doğru ve olumlu düşünmeye katkısı, sağlığa ve insan psikolojisine faydalarından yola çıkan Ömür Surgut, doğru nefes alma tekniklerini uygulamalı bir şekilde öğrencilere anlatarak öğrencileri konunun içine çekti. Kendi nefesini  tanı ve balon şişirme etkinliklerine ilginin yoğunlaştığı sunumun sonunda öğrenciler doğru nefes ve meditasyon müziği eşliğinde sınav ile ilgili olumlamalar yaparak rahatlarken, geleceğe ve sınava dair kaygılarını azaltmanın nefes odaklı yollarını öğrenmenin keyfine vardılar.


Haber
:
Işıl KIRCA BİÇER
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
DUYGU BORAGANLI ÇETİNKAYA
Tarih
:
07 Kasım 2015, Cumartesi 02:49
Okunma
:
2.933 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları