Ataşehir Okyanus Koleji, Fen Lisesi | Haber | “Paradokya" Kitabının Yazarı Cem Gülbent Ataşehir Okyanus Koleji'nde
“Paradokya" Kitabının Yazarı Cem Gülbent Ataşehir Okyanus Koleji'nde “Paradokya" Kitabının Yazarı Cem Gülbent Ataşehir Okyanus Koleji'nde
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Lise kademesi Edebiyat zümresinin düzenlediği "Yazarlarla Söyleşi ve İmza Günleri" etkinliği kapsamında, fantastik roman serisi “Paradokya" kitabının yazarı Cem Gülbent, 19 Şubat 2016 Cuma günü Okyanus Kolejleri Ataşehir şubesinde 9. Sınıf öğrencileriyle buluştu.

“Kitabı eline aldığın an gizemli yolculuğun başladı. Kim bilir nereye gideceksin? Tanımadığın insanlar belirecek yanıbaşında, her birinize farklı görevler verilecek. Birbirine bağlanan şifreler, bulmacalar, oyunlar seni kurtuluşa mı götürecek yoksa tuzaklarla çevrili çıkmaza mı? Eğer bu şifreleri çözüp tuzakları atlatıp oyunu başarıyla geçebilirsen alacağın en büyük ödül uyanabilmek olacak? Bir an önce bu rüyadan kurtulmaya bak. İpuçlarını kitabın içinde bulacaksın. Ama anahtara sahip olmak yeterli değil doğru kapının kilidini açmalısın. Geri dönüşü olmayan bir yolun başındasın.”

Okyanus Kolejleri Lise kademesi Edebiyat zümresinin düzenlediği "Yazarlarla Söyleşi ve İmza Günleri" etkinliği devam ediyor.Fantastik roman serisi “Paradokya Adalet Yıldızı ve Kayıp Pusula, Düşler Ülkesi Paradokya ve  Paradokya Sırlar Geçidi”  adlı eserlerin yazarı Cem Gülbent 19 Şubat 2016 Cuma günü Okyanus Kolejleri Ataşehir şubesinde 9. Sınıf öğrencileriyle buluştu.

Eserlerinin yazılış hikâyesini ve bu süreçte yaşadığı ilgi çekici olayları öğrencilerle paylaşan Gülbent, öğrenciler tarafından ilgiyle dinlendi.

Öğrencilerin sorularına da cevap veren yazar, söyleşinin ardından öğrencilerin aldığı Paradokya kitabını imzaladı.

 


Haber
:
Işıl KIRCA BİÇER
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
HACER AYDOĞDU
Tarih
:
21 Şubat 2016, Pazar 23:00
Okunma
:
2.954 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları