Ataşehir Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Ataşehir Okyanus Koleji Öğrencileri Işık Üniversitesi'nde YGS Provası Yaptı
Ataşehir Okyanus Koleji Öğrencileri Işık Üniversitesi'nde YGS Provası Yaptı Ataşehir Okyanus Koleji Öğrencileri Işık Üniversitesi'nde YGS Provası Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ataşehir Okyanus Koleji’nin 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YGS denemelerinin dördüncüsünü 7 Kasım 2015 Cumartesi günü Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Okyanus Koleji lise kademesi üniversiteye girecek öğrencilerin hem motivasyonu artırmak, hem de onları gerçek sınav ortamına alıştırmak için YGS deneme sınavları yapıyor.

Bu kapsamda Ataşehir Okyanus Koleji 12. Sınıf öğrencilerine yönelik YGS Deneme Sınavı'nın dördüncüsü 7 Kasım 2015 Cumartesi günü Işık Üniversitesi'nin Şile Kampüsü’nde yapıldı. Işık Üniversitesi servisleriyle gidilen üniversitede gerçek sınav esnasında uyulması gereken tüm kurallar uygulandı.

13 Mart  2016'da yapılacak olan YGS  sınavına yönelik deneme sınavlarının, farklı okullarda yapılmasının amacı; öğrencilerin değişik sınav ortamlarına alışmalarını ve sahip oldukları bilgiyi farklı uyarıcıların bulunduğu her ortamda kullanabilmelerini sağlamak. Öğrencilere okul Rehber öğretmeni Duygu Boraganlı Çetinkaya ve Matematik öğretmeni Müge Doğan rehberlik etti. Deneme sınavından sonra üniversite öğretim görevlilerinin yaptığı toplantıya katılan öğrenciler daha sonra okullarına döndü.


Haber
:
Işıl KIRCA BİÇER
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
DUYGU BORAGANLI ÇETİNKAYA
Tarih
:
13 Kasım 2015, Cuma 13:21
Okunma
:
3.240 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları