Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Mavisel Yener Antalya Okyanus Öğrencileriyle Buluştu
Mavisel Yener Antalya Okyanus Öğrencileriyle Buluştu Mavisel Yener Antalya Okyanus Öğrencileriyle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Çocuk Kitabı Yazarı ve Diş Hekimi Mavisel Yener; 'Yazma ve Okuma Yolculuğu Atölyesi' kapsamında 13 Ekim 2015 Salı günü Antalya Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileriyle buluştu.

 ‘’Eğlenceli Şeyler’’, “Mavi Elma”, “Çikolata Zamanı”, “Evinden Kaçan Masal”, “Zaman Torbası”nın da aralarında bulunduğu kitaplarıyla çocuk edebiyatının önemli isimlerinden biri olan  Mavisel Yener, minik okurlarıyla Yaratıcı Yazma ve Okuma Yolculuğu Atölyesi’ni gerçekleştirdi ve kitaplarını imzaladı. Antalya Okyanus Koleji’nde 6.sınıflar ile düzenlenen atölye çalışması ve imza gününde verimli ve eğlenceli saatler geçiren öğrenciler, Mavisel Yener’i yakından tanıma ve sohbet etme fırsatı da buldular.

Mavisel Yener, Antalya  Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencileri ile düzenlenen etkinlikte öğrencilerle yaratıcı yazma ve okuma yolculuğu atölyesini yaparak onların nasıl yazar olabilecekleri konusunda  ve  yazdığı kitapları hakkında Okyanus öğrencilerine  bilgi verdi. Büyük bir heyecanla İzmir’den Antalya’ya geldiğini söyleyen yazar, öğrenciler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Antalya Okyanus Koleji öğrencileri ile öykü, şiir, masal, roman üzerine de söyleyişi yapan Mavisel Yener, atölye çalışmasının ardından ise Antalya Okyanus Koleji öğrencileri ile geçirdiği bu keyifli anları fotoğraf karesiyle hatıralara kalıcı bir iz bıraktı.

Atölye çalışmalarının ardından Yazar Mavisel Yener; öğrencilerin kitaplarını keyifle ve ilgiyle imzaladı. Etkinlik; yazar olma hayali ve kitap okuma sevgisini çoğalttı, bununla beraber  kitabın yazarıyla vakit geçirmeleri öğrencilerde  güzel bir hatıra bıraktı. 


Haber
:
Egemen Alaşehirli
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Ada Uygur
Tarih
:
15 Ekim 2015, Perşembe 16:24
Okunma
:
1.335 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları