Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Konyaaltı Kampüsünde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi"
Konyaaltı Kampüsünde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Konyaaltı Kampüsünde "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi"
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Konyaaltı Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" kapsamında ortaokul öğrencileri için düzenlediği mesleki tanıtım gezileri başladı.

Konyaaltı Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" kapsamında ortaokul öğrencileri için düzenlediği mesleki tanıtım gezileri başladı. Birbirinden farklı mesleklerin incelikleri, çalışma şartları ve mesleklere ait birçok konuda detaylı bilgi ve uygulamaları öğrencilerle buluşturmayı amaçlayan proje kapsamında basketbolcu, mimar, veteriner hekim gibi hemen her meslek alanından uzman Okyanus Koleji velileri öğrenciler ile buluşacak. Veliler, mesleklerini uygulamalı olarak tanıtırken, öğrenciler de hayallerindeki mesleklerle ilgili tüm bilgilere sahip olmak için akıllarına takılan tüm soruların cevaplarını bulma fırsatı yakalayacaklar.

Konyaaltı Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Deniz Hayta eşliğinde öğrencilerin mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalık uyandıran projenin ilk mesleki tanıtımı değerli Antalyaspor Basketbol Takımı’nı idman saatinde 13 Şubat 2017 Pazartesi günü ziyaret ederek başladı. Basketbolcu olmak isteyen öğrenciler başarılı sporcuları yakından izleyerek gelecekteki kariyer hayallerine ilk adımı attılar. Son derece keyifli geçen bu ziyaret öğrencilere farklı ufuklar açmada fayda sağlamış oldu. 14 Şubat 2017 Salı günü yapılan ikinci uygulamada, değerli velimiz Mimar Recep SÖYEK’in ofisini ziyaret eden öğrenciler mesleki anlamda bilmedikleri birçok konuda aydınlanırken, geçmişten bugüne mimarlığın hayatımızda ne kadar önemli olduğu ile ilgili de yeni bilgiler edindiler. Projenin üçüncü uygulaması ise 15 Şubat 2017 Çarşamba günü, değerli Veteriner Hekim İbrahim İnce'nin veteriner kliniğine düzenlenen ziyaret ile gerçekleşti. Kliniği gezen öğrenciler veteriner hekimlik ile ilgili merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi sahibi oldular. Projemize destek veren tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ecem Bayram - Deniz Hayta
Tarih
:
17 Şubat 2017, Cuma 17:43
Okunma
:
1.346 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları