Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Konyaaltı Kampüste "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Devam Ediyor
Konyaaltı Kampüste "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Devam Ediyor Konyaaltı Kampüste "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Konyaaltı Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" kapsamında ortaokul öğrencileri için düzenlediği mesleki tanıtım gezileri devam ediyor.

Konyaaltı Okyanus Koleji'nin "Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi" kapsamında ortaokul öğrencileri için düzenlediği mesleki tanıtım gezileri devam ediyor. Birbirinden farklı mesleklerin incelikleri, çalışma şartları ve mesleklere ait birçok konuda detaylı bilgi ve uygulamaları öğrencilerle buluşturmayı amaçlayan proje kapsamında bu hafta alanında uzman Okyanus Koleji velileri yine öğrenciler ile buluştu. Veliler, mesleklerini uygulamalı olarak tanıtırken, öğrenciler de hayallerindeki mesleklerle ilgili tüm bilgilere sahip olmak için akıllarına takılan tüm soruların cevaplarını bulma fırsatı yakaladılar.

Konyaaltı Okyanus Koleji Rehber Öğretmeni Deniz Hayta eşliğinde öğrencilerin mesleki kariyerlerine giden yolda farkındalık uyandıran projenin döndüncü mesleki tanıtımı değerli velimiz Beyhan Yüksel ve değerli velimiz pilot Mehmet Tuzcu ile Antalya Havalimanı'ndaydı. Kokpite girip uçağı inceleyen öğrencilerin merak ettikleri tüm soruları velilerimiz yanıtladı.Bir sonraki mesleki tanıtım Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde değerli velimiz Doktor Sami Kolsuz eşliğinde gerçekleşti. Doktor olmak isteyen öğrenciler, hastanenin bölümlerini gezip meslek hakkındaki sorularına cevap bulmuş oldular. Projenin son tanıtımında ise değerli velilerimiz Avukat Ferah Nur Ünal ve eşi Avukat Yusuf Ünal'ın ofisi ziyaret edildi. Öğrenciler avukat olmak ile ilgili merak ettikleri tüm konular hakkında bilgi sahibi oldular. Projemize destek veren tüm velilerimize teşekkür ederiz.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ecem Bayram
Tarih
:
24 Şubat 2017, Cuma 14:37
Okunma
:
1.128 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları