Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Konyaaltı Kampüste "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" Semineri
Konyaaltı Kampüste "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" Semineri Konyaaltı Kampüste "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" Semineri
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Konyaaltı Okyanus Koleji'nde 18 Şubat 2017 Cumartesi günü "Ergenlik ve Anne-Baba Tutumları" konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Konyaaltı Okyanus Koleji Rehber öğretmeni Deniz Hayta’nın organize ettiği, 18 Şubat 2017 Cumartesi günü okul konferans salonunda Uzman Psikolog Erdem Öz ve Eğitim Koçu Sanem Erdoğan tarafından “Ergenliğe giren çocuklara karşı nasıl tutum ve davranışlar sergilenmeli? Çocuklarla nasıl iletişim kurulmalı?” konulu seminer gerçekleştirildi.

Ergenlik döneminde çocuklarda hem fiziksel hem de davranışsal değişiklikler görülmektedir. Bu dönemde maalesef ki özellikle bazı çocuklar ile iletişim zorlaşmaktadır. Kimi çocuklar çok fazla içine kapanırken kimi çocuklarda dışa vurumlar artabilir. Bazı çocuklar ise bu dönemi gayet sakin geçirebilirler. Ergenlik dönemi bir süreçtir. Bu süreci en doğru şekilde geçirebilmek için çocukların gelişim dönemlerinin bilinmesi gerektiğiyle birlikte, aile için davranışlarda da demokratik olunması gerekmektedir. Bu konular hakkında çok faydalı bilgiler veren ve seminer sürecini keyifle yürüterek yoğun çalışmalarından bizlere vakit ayıran Uzman Psikolog Erdem Öz'e ve Eğitim Koçu Sanem Erdoğan'a teşekkür ederiz.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gülden Taşçı - Tuğba Şahin
Tarih
:
24 Şubat 2017, Cuma 10:56
Okunma
:
1.139 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları