Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Konyaaltı Belediyesi ile Gerçekleştirilen Atık Yönetim Projesi Konferansı
Konyaaltı Belediyesi ile Gerçekleştirilen Atık Yönetim Projesi Konferansı Konyaaltı Belediyesi ile Gerçekleştirilen Atık Yönetim Projesi Konferansı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Konyaaltı Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nce yürütülen “Atık Yönetim Projesi” kapsamında atık ambalajların toplanması ile ilgili konferans Antalya Okyanus Kolejinde gerçekleştirildi.

Antalya Okyanus Koleji’nde 5 Aralık 2015 tarihinde Konyaaltı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları ile Eko Okullar projesi kapsamında Atık Yönetim Projesi gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce yürütülen “Atık Yönetim Projesi” kapsamında atık ambalajların toplanması ile ilgili konferans Antalya Okyanus Koleji'nde gerçekleştirildi.

Antalya Okyanus Koleji konferans salonunda 4. ve 6. Sınıfların katılımı ile gerçekleşen programda ambalaj atıkları, bitkisel atık yağlar, atık piller,atık elektrikli ve elektronik eşyalar,entegre atık konteynır sistemi hakkında bilgi verildi.Öğrencilerimiz ile soru cevap şeklinde ilerleyen Atık Yönetim Projesi; çevreci Okyanuslu'ların doğaya ve insana bulunacakları katkıları konusunda farkındalık yaratmaları konusunda destek oldu.


Haber
:
Ada Uygur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Ada Uygur
Tarih
:
06 Aralık 2015, Pazar 20:50
Okunma
:
1.484 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları