Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Antalya Okyanus Koleji Ortaokulu Yeni Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi
Antalya Okyanus Koleji Ortaokulu Yeni Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi Antalya Okyanus Koleji Ortaokulu Yeni Eğitim Öğretim Yılına Merhaba Dedi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Ortaokul Oryantasyon Günleri Başladı.

Antalya Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri 2016-2017 öğretim yılı oryantasyon günlerinin başlaması ile yeni bir heyecana "Merhaba " dedi.

Veli ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen bu güzel gün, Kurumsal Tanıtım Müdürü Ada Uygur' un Okyanus Kolejleri hakkında genel bir tanıtım sunumu yapması ile başladı. Ardından Ortaokul Müdürü Fatma Şimşek, Ortaokul Eğitim sistemi ve Teog Sınavı hakkında bilgilendirme yaptı.

İngilizce Zümre Başkanı Arzu Adıgüzel, İngilizcenin önemini vurguladı. Beden Eğitimi Zümre Başkanı ve Müzik Zümre Başkanı Recep Demircioğlu tarafından Kulüp ve Yetenek Dersleri tanıtıldı.

Okyanus Ailesi olarak veli, öğrenci ve okul işbirliğinin yürütüldüğü öğrenci takiplerinde önemli rol oynayan "İnteraktif Sistem " kullanımını Bilişim Teknojileri Öğretmeni Rahmi Köken soru-cevap şeklinde velilerimize aktardı.

Şüphesiz ki eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik Servisi ve Rehberliğin önemini Rehber Öğretmeni Deniz Hayta velilere anlattı.

Okyanus Ailesi olarak, yeni eğitim dönemine, ailemize yeni katılan pırıl pırıl öğrencilerle keyıfli bir başlangıç yaptık. 2016-2017 yılının tüm Okyanus Ailesine başarı getirecek bir yıl olmasını temenni ediyoruz.


Haber
:
Deniz ÖZTÜRK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Deniz ÖZTÜRK
Tarih
:
10 Eylül 2016, Cumartesi 13:50
Okunma
:
2.013 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları