Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Antalya Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Geri Dönüşümün Önemi Hakkında Bilinçlendi
Antalya Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Geri Dönüşümün Önemi Hakkında Bilinçlendi Antalya Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri Geri Dönüşümün Önemi Hakkında Bilinçlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri 2 Kasım 2016 Çarşamba günü okulumuzun konferans salonunda geri dönüşümün önemi hakkında bilinçlendi.

Antalya Okyanus Koleji Ortaokul Öğrencileri 2 Kasım 2016 Çarşamba günü okulumuzun konferans salonunda Konyaaltı Belediyesi' nden gelen yetkililer tarafından geri dönüşümün önemi hakkında bilinçlendi. Kalabalıklaşan dünyamız nedeniye her gün daha fazla tüketilen su, orman madenler, petrol gibi doğal kaynaklarımızı geri dönüşüm ile daha uzun süreli kullanabileceğimize, tekrar değerlendirilebilen atıkları geri dönüştürerek doğal kaynaklarımızı tüketmeden yeni ürünler elde edebileceğimiz ve üretimi sağlanarak enerji tasarrufunda yapabileceklerimiz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler. Sunumun ardından konuyu pekiştirmek adına kısa bir animasyon film izlendi. Öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan yetkililer önemli bilgileri de soru-cevap şeklinde paylaşmış oldular .

Bu anlamlı seminerle, öğrencilerimizi "Geri Dönüşüm ve Küresel Isınma" hakkında bilinçlendiren Konyaaltı Belediyesi' ne teşekkürlerimizi sunuyoruz..


Haber
:
Deniz ÖZTÜRK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Deniz ÖZTÜRK
Tarih
:
02 Kasım 2016, Çarşamba 14:50
Okunma
:
1.329 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları