Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Antalya Okyanus Koleji'nde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlamaları
Antalya Okyanus Koleji'nde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlamaları Antalya Okyanus Koleji'nde 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Kutlamaları
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji'nde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü, 11 Mart 2016 Cuma günü Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı görkemli bir programla kutlandı.

Antalya Okyanus Koleji'nde 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yıldönümü, Ortaokul öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerle 11 Mart 2016 Cuma günü kutlandı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen törene saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Mehmet Akif'in vatan ve millet sevgisini büyük bir inançla dile getirdiği İstiklal Marşı ve İstiklal Marşı'nın kabul süreci Bilişim ve Teknoloji dersi öğretmeni hazırladığı slayt gösterisi ile anlatıldı.

Öğrenci ve Öğretmenlerden Muhteşem Gösteriler

8. sınıf öğrencilerinin Türkçe öğretmeni ve Sosyal Bilgiler öğretmeni yönetiminde hazırladıkları İstiklal Marşı orotoryası ve 7. sınıf öğrencilerinin müzik öğretmeni eşliğinde hazırladıkları koroyla izleyenlere vatan ve millet sevgisi en güzel şekilde anlatıldı.

6-A sınıfı öğrencilerinin okudukları şiirle duygusal anlar yaşayan öğrenciler ve veliler, 6-B sınıfı öğrencilerinin Mehmet Akif Ersoy'un hayatına ve kişiliğine dair okuduğu anektodla destanın yaşandığı o güne gittiler. "Allah, Türk ulusuna bir daha İstiklal Marşı yazdırmayı nasip etmesin" dilekleriyle program sona erdi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 95. yıldönümü etkinliklerine katılan velilere, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.


Haber
:
Ada Uygur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Ada Uygur
Tarih
:
15 Mart 2016, Salı 19:12
Okunma
:
1.837 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları