Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 4 .Sınıf Öğrencileri 'Ortaokula Hazırım' Programına Başladı
4 .Sınıf Öğrencileri 'Ortaokula Hazırım' Programına Başladı 4 .Sınıf Öğrencileri 'Ortaokula Hazırım' Programına Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji 4. sınıf öğrencileri fen bilimleri dersi kapsamında 'Ortaokula Hazırım' programına başladı.

 Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji 4. sınıf öğrencileri fen bilimleri dersi kapsamında 'Ortaokula Hazırım' programına başladı. Fen bilimleri öğretmeni ile laboratuvarda eğlenceli bir ders işled. Laboratuvar malzemelerini inceleyerek ortaokulda öğrenecekleri konular hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.

Programın Hedefi : Okyanus Kolejleri Ortaokulu, gelişim çağındaki öğrencilerinin bilişsel, duyuşsal ve bedensel özelliklerini dikkate alarak, onların ortaokul eğitimine hazır, bilimsel süreç ve yaşam becerilerine sahip olmaları için gerekli tüm eğitim öğretim ve danışmanlık çalışmalarını uygular. Uzman ve deneyimli öğretmenlerin rehberliğinde, her öğrencinin üst düzey düşünme becerilerine sahip olmaları hedefleniyor. Öğrencilerin ortaokulda aldığı eğitimden en yüksek faydayı elde etmesi için öğrencileri çağın ve geleceklerinin gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donanarak hayatları boyu başarılı ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri sağlanıyor. Geleceğin başarılı bireylerini yetiştirmeyi ilke edinen Okyanus Kolejleri Ortaokulu 4. sınıf öğrencilerin ortaokula hazırlanırken en büyük destekçisidir. Ortaokula Hazırım programı ile 4. sınıf öğrencilerinin ortaokul eğitimi ile erken tanışmaları hedefleniyor.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Pınar Akkaş
Tarih
:
02 Aralık 2017, Cumartesi 15:08
Okunma
:
726 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları