Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Özel Konyaaltı Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesinin "1.Sınıfa Hazırlık" Etkinliği
Özel Konyaaltı Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesinin "1.Sınıfa Hazırlık" Etkinliği Özel Konyaaltı Okyanus Koleji Okul Öncesi Kademesinin "1.Sınıfa Hazırlık" Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Konyaaltı Okyanus Koleji okul öncesi kademesinin "1. Sınıfa Hazırlık " etkinliği kapsamında sınıf öğretmenleri okul öncesi öğrencileriyle tanıştı.

Özel Konyaaltı Okyanus Koleji okul öncesi kademesinin "1. Sınıfa Hazırlık" etkinliği kapsamında sınıf öğretmenleri okul öncesi öğrencileriyle tanıştı. Öğretmenler öğrencilere hediyelerini verdikten sonra kendilerini tanıtıp, öğrencilerle tanışmak için birlikte tanışma ve ısınma oyunu oynadılar. İlk haftayı verilen hediyelerle el-göz koordinasyonunu geliştirmeye yönelik etkinliklerle tamamladılar.

Okyanus Kolejleri bu çerçevede ileriki dönemlerde önemli bir alt yapı oluşturan okul öncesi eğitimde okuma-yazma etkinlikleri kapsamında etkili ve verimli sonuçlar elde etmektedir. Okul öncesinde okuyan öğrencilerin ilkokula hazır bulunuşluk düzeyini saptamak, ilkokul eğitimini okul öncesi velisi ve öğrencisiyle tanıştırmak, süreç içerisinde öğrencilerde varolan eksik ve yanlış davranışların tespitini yapabilmek için uygulanır.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Medine Deveci
Tarih
:
01 Aralık 2016, Perşembe 16:15
Okunma
:
1.922 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları