Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Özel Konyaaltı Okyanus Koleji'nde "Kaptan Mor'un Oyun Atlası" Tiyatro Oyunu Öğrencilerle Buluştu
Özel Konyaaltı Okyanus Koleji'nde "Kaptan Mor'un Oyun Atlası" Tiyatro Oyunu Öğrencilerle Buluştu Özel Konyaaltı Okyanus Koleji'nde "Kaptan Mor'un Oyun Atlası" Tiyatro Oyunu Öğrencilerle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Özel Konyaaltı Okyanus Koleji okul öncesi kademesi ile ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri 8 Aralık 2016 Perşembe günü "Kaptan Mor'un Oyun Atlası" tiyatro oyununu konferans salonunda izlediler.

8 Aralık 2016 Perşembe günü Özel Konyaaltı Okyanus Koleji okul öncesi kademesi ile ilkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri, "Kaptan Mor'un Oyun Atlası" tiyatro oyununu izlediler. Özel Konyaaltı Okyanus Koleji konferans salonunda sergilenen oyunda öğrenciler, hem eğlendiler hem de  tiyatro oyuncuları ile sohbet ettiler. 

Oyun, "Hayatlarında sanal alem dışında bir gerçeklik kalmamış iki kardeş ve kitaplarda yaşayan Kaptan Mor’un sihirli dünyası"nın hikayesidir. Oyununun amacı günümüz çocuklarını kitaplara biraz daha yakınlaştırabilmek, kendi  kurdukları oyunları ve hayal dünyalarını isterlerse ne kadar eğlenceli bir hale dönüştürebileceklerini göstermektir. Oyunun ana fikri ise, istenirse hayal edilen her şeyin olunabileceğidir.

İki kardeş yaz tatillerini geçirmek için dedelerinin yanına gelirler. Hayatlarında bilgisayar, tablet ve konsol oyunlarından başka eğlenceleri olmayan ve gerçek oyunların eğlencesiz olduğunu düşünen bu kardeşleri, elektriklerin kesilmesiyle birlikte dedeleri kitaplarla tanıştırır ve sihirli bir dünyanın kapılarını açar. Kaptan Mor’un Oyun Atlası adlı kitabı okumaya başlarlar ve unutamayacakları bir maceraya doğru yelken açarlar. 

 "Kaptan Mor'un Oyun Atlası" tiyatro oyunu öğrenciler tarafından çok ilgi gördü.

 

Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ecem Bayram - Medine Deveci
Tarih
:
09 Aralık 2016, Cuma 17:13
Okunma
:
2.480 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları