Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Konyaaltı Kampüsünde İngilizce Tiyatro Oyunları Öğrencilerle Buluştu
Konyaaltı Kampüsünde İngilizce Tiyatro Oyunları Öğrencilerle Buluştu Konyaaltı Kampüsünde İngilizce Tiyatro Oyunları Öğrencilerle Buluştu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Konyaaltı Okyanus Koleji İngilizce Zümresi ve Happy Days Theatre'ın ortaklaşa organize ettiği İngilizce tiyatro oyunları Konyaaltı Okyanus Koleji öğrencileri ile buluştu.

Konyaaltı Okyanus Koleji İngilizce Zümresi ve Happy Days Theatre'ın ortaklaşa organize ettiği İngilizce tiyatro oyunları Konyaaltı Okyanus Koleji öğrencileri ile buluştu. Okul öncesi ve ilkokul kademesi için 'The Snow Globe' ve ortaokul kademesi için 'The Lord Of The Rings' adlı İngilizce oyunlar sahnelendi. İngilizce dersi kapsamında seyredilen tiyatrolar çocuklar tarafından yoğun ilgi gördü.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ecem Bayram-Tuğba Şahin
Tarih
:
06 Nisan 2017, Perşembe 16:46
Okunma
:
2.016 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Zeynep fidanboy / 10 Nisan 2017, Pazartesi 15:15
Bir yabancı dil öğretmeni olarak,bu gibi etkinliklerin öğrenme çağındaki çocuklarımızın dil gelişimlerini olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyor ve bir veli olarak okulumuza bu imkanı sağladığı için teşekkür ediyor ,bu gibi etkinliklere bolca yer verilmesini temenni ediyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları