Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Antalya Okyanus'tan Planetaryum Etkinliği
Antalya Okyanus'tan Planetaryum Etkinliği Antalya Okyanus'tan Planetaryum Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji tarafından Lara Terracity AVM’de gerçekleştirilen Planetaryum Etkinliği ile ziyaretçiler bilimin eğlenceli dünyasına sıra dışı bir yolculuk yaptılar.

Lara Terracity AVM’de 10-11-12-13 Haziran 2015 tarihleri arasında gerçekleşen etkinlikte hem keyifli hem de eğitici anlar yaşandı. Antalya Okyanus Koleji’nin kurmuş olduğu Planetaryum Çadırı ile UBAM Astronomu Abdullah Karalar tarafından gerçekleştirilen “Okyanus’tan Uzaya Bakış” isimli sunum görsel bir show ile birleşince çocuklar bilimin ilginç ve eğlenceli yönünü keşfe çıktılar. Katılımcılar evrenin işleyişi, uzayın yapısı, güneş sistemi, yıldızların oluşumu ve gezegenlerin hareketleri gibi konularda bilgi sahibi oldular. Ayrıca veliler de Okyanus Kolejleri ve bünyesindeki UBAM (Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi) hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldular. 

Her yaştan çocuğun ve velilerin katılımıyla renkli ve güzel bir organizasyon gerçekleştirildi. Planetaryum etkinliğine katılan çocuklar palyaço ve animatörlerle eğlenip yüz boyama ve çeşitli oyunlar ile renkli bir gün geçirirken, küçük hediyelerle de mutlu oldular.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
16 Haziran 2015, Salı 14:01
Okunma
:
3.579 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları