Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Antalya Okyanus Okul Öncesi Güneş ve Yıldızlar Grubu "Duyu Organları Hayatı Hissetme Aracıdır." Deneyini Yaptı
Antalya Okyanus Okul Öncesi Güneş ve Yıldızlar Grubu "Duyu Organları Hayatı Hissetme Aracıdır." Deneyini Yaptı Antalya Okyanus Okul Öncesi Güneş ve Yıldızlar Grubu "Duyu Organları Hayatı Hissetme Aracıdır." Deneyini Yaptı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Güneş ve Yıldızlar Grubu öğrencileri 2 Kasım 2016 Çarşamba günü ‘"Duyu Organları Hayatı Hissetme Aracıdır." deneyini yaptı.

Antalya Okyanus Koleji Okul Öncesi  Güneş ve Yıldızlar Grubu "Duyu organları hayatı hissetme aracıdır." deneyini yaptı. 5 duyumuz olan dokunma, tat alma, görme, işitme ve koku duyuları hakkında sohbet edildi. Sınıfta ve günlük hayatımızda neleri nasıl algıladığımız sorgulandı.

Sabun, parfüm, çeşitli meyve, nane, çiçek vb. nesneler incelendi. Çocuklar üç gruba ayrıldı. Gruplardan biri yere uzandı, 2. grup çömeldi. Son grupta ayakta durdu. Havaya doğru oda kokusu sıkıldı, kokuyu duyan çocuklar ellerini havaya kaldırdılar. Hangi grubun kokuyu önce duyduğu belirlenip deney hakkında sohbet edildi. Bu konuyla birlikte duyu organlarımızın önemi kavrandı.


Haber
:
Deniz ÖZTÜRK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Merve DERELİ
Tarih
:
03 Kasım 2016, Perşembe 11:11
Okunma
:
1.987 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları