14 Aralık Pazartesi günü yerli malı haftası kapsamında “turşu kurma” etkinliğini öğretmenimiz rehberliğinde gerçekleştirdik.Okulda öğrencilerimiz için hazırlanan kavanozlara kış sebzeleri olan havuç ve lahanaları doldurduk. Üzerine tuz ve az şeker ile karıştırdığımız sirkeyi dökerek kavanozları fermente olmaları için kapattık. Sınıfımızda ne gibi değişiklikler olduğunu birkaç gün gözlemleyerek Cuma günü evimize götürüp ailemiz ile birlikte afiyetle yiyeceğiz. Hepimizin ellerine sağlık.
Haber | Ada Uygur | |
Editör | Ada Uygur | |
Fotoğraf | Ada Uygur | |
Tarih | 14 Aralık 2015, Pazartesi 17:27 | |
Okunma | 2.301 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?