Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Antalya Okyanus Koleji Anaokulu Öğrencilerimiz e-Twinning Proje'sine Katılıyor.
Antalya Okyanus Koleji Anaokulu Öğrencilerimiz e-Twinning Proje'sine Katılıyor. Antalya Okyanus Koleji Anaokulu Öğrencilerimiz e-Twinning Proje'sine Katılıyor.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji Anaokulu Öğrencilerimiz e-Twinning Proje'sine Katılıyor.

Abtalya Okyanus Koleji Anaokulu B grubu öğrencilerimiz e-Twinning Proje'sine katılıyor. e-Twinning, Bilgi ve İletişimTeknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirlini yeşvik eden uluslararası bir projedir. e-Twinning, iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmaktır.

Proje kapsamında, Anaokulu B grubu öğrencilerimiz, İngilizce Öğretmenimizle beraber yeni yıl tebriklerini ve yeni yıldan beklentilerini anlatan bir resim çizerek hazırlanan kartlar projeye katılan ülkelere gönderilecek ve onlardan gelen kartlar da bizim öğrencilerimize verilecektir.
 

Haber
:
Ada Uygur
Editör
:
Ada Uygur
Fotoğraf
:
Ada Uygur
Tarih
:
16 Aralık 2015, Çarşamba 17:17
Okunma
:
1.911 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları