Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Öğrencilerimiz Kızılay Haftasını Kutladı
Öğrencilerimiz Kızılay Haftasını Kutladı Öğrencilerimiz Kızılay Haftasını Kutladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji'nde öğrencilere Kızılay haftasının önemini anlatmak ve öğrencileri Kızılay hakkında bilinçlendirmek için 1,2,3 ve 4. sınıflar Kızılay haftasını kutladılar.

Antalya Konyaaltı Okyanus Koleji'inde öğrencilere Kızılay haftasının önemini anlatmak ve öğrencileri Kızılay hakkında bilinçlendirmek için 1,2,3 ve 4. sınıflar Kızılay haftasını kutladılar.

1 ve 2. sınıflar Kızılay haftası ile ilgili öğrencilerin yaşlarına uygun olan çizgi film izlediler. Daha sonra öğrenciler ilk yardım çantası yapma etkinliği yaptılar. Bu etkinlikte ilk yardım çantası içinde bulunması gereken malzemelerin resimleri ve ilk yardım çantası modeli öğrencilere dağıtıldı, boyama ve gerekli kesme çalışmalarını yaptıktan sonra kendi ilk yardım çantalarını oluşturdular.

3. sınıflar Kızılay haftası ve Kızılay Kuruluşunun faaliyetleri hakkında afişler hazırlayıp 2. katta ayaklı pano sergilediler.

4. sınıflar ise Kızılay’ın faaliyetleri ile ilgili video izletildikten sonra Kızılay’ın yaptığı faaliyetleri kendi sınıflarında drama çalışması yaparak canlandırdılar.


Haber
:
Nur Banu Dikerler
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Ayşenur Balkıc
Tarih
:
07 Kasım 2017, Salı 10:38
Okunma
:
1.499 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları