Özel Konyaaltı Okyanus Koleji okul öncesi ve ilköğretim öğrencileri Gıda Mühendisimiz Elif Özkök Özen'in bilgilendirme ve yönlendirmesiyle kendi yoğurtlarını mayaladılar. 'Yerli Malı Haftası' içinde gerçekleştirilen etkinlikte mayanın ve probiyotik bakterilerin yararlarını öğrenen öğrenciler kendi kültürümüze ait yoğurtlar hakkında da bilgilendirildiler. Okul öncesi öğrencileri kuru meyveler, tarçın, vanilya, hindistan cevizi ve pudra şekerini kendi damak tatlarına göre kullanarak meyveli yoğurtlarını yaptılar. Etkinlik tüm öğrenciler tarafından başarı ile büyük bir mutlulukla sona erdi.
Haber | Nur Banu Dikerler | |
Editör | Fırat TUMBUL | |
Fotoğraf | Medine Deveci | |
Tarih | 16 Aralık 2016, Cuma 16:25 | |
Okunma | 2.618 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?