Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Antalya Okyanus Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı İlkokul Oryantasyon Günleri Başladı.
Antalya Okyanus Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı İlkokul Oryantasyon Günleri Başladı. Antalya Okyanus Koleji 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı İlkokul Oryantasyon Günleri Başladı.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji İlkokul Öğrencileri 2016-2017 öğretim yılı oryantasyon günlerinin başlaması ile yeni bir heyecana merhaba dedi .

Antalya Okyanus Koleji ilkokul öğrencileri 2016-2017 öğretim yılı oryantasyon günlerinin başlaması ile yeni bir heyecana merhaba dedi .

Konferans salonunda veli ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen tanıtım ve açılış konuşmasında Kurumsal Tanıtım Müdürü Ada Uygur Okyanus Koleji Okulları hakkında genel bir tanıtım yaptı, ardından İlkokul Müdürümüz Nurbanu Aksoy, Okyanus Kolejleri eğitim yapısı ve ilkokul eğitim sistemimizin temelini oluşturan OSEP "Ocean Smart Educatıon Programe" hakkında velilerimizi bilgilendirdi. OSEP'in temel başlıklarından biri olan yetenek temelli eğitimi uygulayabilmek için Kulüp Yetenek Dersleri Zümre Başkanı İzzet Yerli ve Müzik Zümre Başkanı Recep Demircioğlu tarafından tanıtım ve bilgilendirme yapıldı.

İngilizce Zümre Başkanımız Arzu Adıgüzel, İnglizce eğitim sistemimiz hakkında velilerimizi detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

Okyanus Ailesi olarak veli, öğrenci ve okul işbirliğinin yürütüldüğü öğrenci takiplerinde önemli rolü olan "İnteraktif Sistem" kullanımını Bilgi Teknolojileri Öğretmeni Rahmi Köken anlattı.

Eğitimimizin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik Servisi ve Rehberlik ile ilgili yıl içinde yapılacak olan çalışmalar, Rehber Öğretmen ve Okul Psikoloğumuz Melike Küçükokutan tarafından velilere anlatıldı.

Tanıtım konuşmasının ardından öğrencilerimiz sınıflarına uğurlandılar, velilerimiz ise kokteylde birbirleriyle tanışma fırsatı buldular.

Günün ardından öğrencilerimiz, hem öğretmenleri hem de birbirleriyle kaynaşmış olarak ilk gün heyecanıyla okulumuzdan ayrıldılar.

Mustafa Kemal Atatürk'ün "Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmenlerimize dayalıdır " sözünü ilke edinerek Antalya Okyanus Koleji olarak tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim yılı diliyoruz .


Haber
:
Deniz ÖZTÜRK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ada Uygur
Tarih
:
10 Eylül 2016, Cumartesi 14:26
Okunma
:
1.704 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları