Antalya - Konyaaltı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Antalya Okyanus İlkokulu'nda Haftanın "Örnek Sınıfı" Belirlendi
Antalya Okyanus İlkokulu'nda Haftanın "Örnek Sınıfı" Belirlendi Antalya Okyanus İlkokulu'nda Haftanın "Örnek Sınıfı" Belirlendi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Antalya Okyanus Koleji'nde her hafta öğretmenlerin puanlamaları ile belirlenen "Örnek Sınıf" uygulamasında 14 Aralık - 18 Aralık 2015 haftasının "Örnek Sınıfı" "4-A" sınıfı oldu.

Antalya Okyanus Koleji’nde 14-18 Aralık 2015 haftasında, derse katılım, sorumluluk bilinci, sınıf içi kurallara uyum gibi kriterlere göre "Örnek Sınıfı" seçilen 4-A Sınıfı öğrencileri için, 21 Aralık 2015 Pazartesi günü tören alanında öğrencilere Haftanın Örnek Sınıfı Sertifikası okul müdür yardımcısı Eda Deniz Gökmen tarafından verildi.

"Örnek Sınıf" uygulaması, Okyanus Kolejleri'nde öğrencilerin sınıf olma bilinçlerini arttırmak, öğretmenlerin ders işleme ortamlarına katkı vermek, öğrencilerin davranış gelişimlerine destek olmak amacıyla yapılıyor.

Örnek sınıf uygulaması için derse giren tüm öğretmenler objektif ve bütüncül bir yaklaşımla değerlendirme yaparak, puanlamada bulunurlar. Bu değerlendirmeler sonucunda en yüksek puanı alan sınıf “Haftanın Örnek Sınıfı” seçilerek, “Örnek Sınıf Yemeği” ile ödüllendiriliyor.


Haber
:
Ada Uygur
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Ada Uygur
Tarih
:
25 Aralık 2015, Cuma 09:49
Okunma
:
1.374 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları