Keçiören Okyanus Koleji İlkokul Kademesi öğrencileri hafta boyunca Yerli Malı Haftası'nı kutlamak için hazırlık yaptı. Sınıf sınıf bölgelere ayrılan öğrencilerimiz hangi bölgelerde hangi ürünlerin yetiştiğini araştırdılar ve ürünlerimizi içeren bölgeler haritasını oluşturdular. Her öğrenci kendi Yerli Malı şapkalarını tasarladılar. Yerli Malı bilinci oluşturabilmek adına getirdikleri yiyecekleri arkadaşları ile paylaştılar.
Haber | Kısmet Gündüz | |
Editör | Murat AKDEMİR | |
Fotoğraf | Buse Yeşil | |
Tarih | 13 Aralık 2019, Cuma 14:01 | |
Okunma | 747 defa okunmuş |
Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?