Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi Öğrencileri Cambridge Sertifikalarını Aldı
Ortaokul Kademesi Öğrencileri Cambridge Sertifikalarını Aldı Ortaokul Kademesi Öğrencileri Cambridge Sertifikalarını Aldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji ortaokul kademesi öğrencileri Cambridge sertifikalarını aldı.

Okyanus Kolejleri ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerini, başarılarını uluslararası bir düzeye çıkartmak ve aynı zamanda uluslararası bir sınavla güçlendirilmesini sağlamak amacıyla "Cambridge English" sınavlarına hazırlamaktadır.
Avrupa Ortak Dil Çerçevesi (Common Europan Framework of Reference) kriterleri ile denkleştirilmiş Cambridge Üniversitesi sınavları, ülkemizde ve dünyada pek çok üniversitede geçerli olduğu gibi devlet kuruluşları ve uluslararası şirketlerde de geçerliliği olan sınav sertifikalarıdır.
2016-2017 Eğitim-öğretim yılı dönem sonunda gerçekleştirilmiş olan bu sınava katılım sağlayıp başarı elde eden İncek Kampüsü ortaokul kademesi öğrencilerimiz, ,darecilerimiz ve ingilizce öğretmenlerimiz tarafından sertifikalarını aldı.
Cambridge Sınavında başarılı olup sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Gizem Eryılmaz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
İncek Okyanus Koleji
Tarih
:
23 Eylül 2017, Cumartesi 09:41
Okunma
:
961 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları