Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ortaokul Kademesi Mavisel YENER ile Yazarlık Üzerine Söyleşi
Ortaokul Kademesi Mavisel YENER ile Yazarlık Üzerine Söyleşi Ortaokul Kademesi Mavisel YENER ile Yazarlık Üzerine Söyleşi
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Ortaokulunda Mavisel YENER ile Yazarlık Üzerine Söyleşi.

İncek Okyanus Ortaokulunda Mavisel YENER ile Yazarlık Üzerine Söyleşi
Mavisel YENER , okulumuzda yaptığı söyleşine nasıl yazar olduğunu anlatarak başladı. Öğretmeninin kendisindeki yazma yeteneğinin bir şiirle keşfettiğini söyleyen Yazar’ımız çocuklarımızı yazma konusunda yüreklendirdi. Mavisel YENER 104 eserin sahibi olmasının yanında aynı zamanda diş hekimliği yaptığı bilgisini vererek öğrencilerimizi şaşırttı. 
“Pasaklılar” adlı kitabıyla ilgili çok soru alan Yazar’ımız , öğrencilerimizden serinin devam etmesi için ısrar alınca “Pasaklılar 4“ü yazdığında kitabını İncek Okyanus Ortaokuluna ithaf edeceğini söyledi.
Söyleşi öğrencilerimizin soruları ve  Mavisel YENER’den aldıkları şaşırtıcı cevaplarla devam etti.
Söyleşi sonrası kitaplarını imzalatan öğrencilerimizin ilgisini, merakını ve yazma yeteneğini fark eden Mavisel YENER teşekkürlerini sunarak okulumuza “Teşekkür Yazısı “ gönderdi : 

“”Sevgili Nazlı Fulya Tekin,
Bugün, müdürü olduğunuz Okyanus Kolejleri İncek Ortaokulunun konuğuydum. Öğrencilerinizle kitaplar üzerine konuşmak beni çok mutlu etti. Nazik davetiniz için teşekkür ederim. Bu vesile ile dikkatimi çeken bir şeyi de sizinle paylaşmak isterim. Konferans sırasında öğrencilerinizin saygılı duruşu, soru sorma konusundaki özgüvenleri, kendilerini ifade etme biçimleri, kitaplarla ilgili yaptıkları yorumlar gerçekten çok etkileyiciydi. Unutulmazlarım arasına giren bu pırıl pırıl gençlerle sizler ve aileleri ne kadar gurur duysanız az. Bir başka gözlemim de öğretmenlerinizin sanat eğitimi ve kitap kültürü edindirme konusundaki çabaları ve emekleriydi. Konferans sırasında bir an bile öğrencilerinizi bırakmamanız, onca sorumluluğu olan bir müdür olarak konferansın sonuna kadar bizi izlemeniz, ülkemin çok özlediği bir duruştu; var olun. Sizin aracılığınızla Okyanus Ailesi'nin kurucularına, Türkçe zümresine, ailelere ve öğrencilerinize yürek dolusu teşekkür ve sevgilerimi iletiyorum. 

Mavisel Yener (Yazar) 


Haber
:
Gizem Eryılmaz
Editör
:
Göktuğ Hekimoğlu
Fotoğraf
:
Esma Beste Sezgel, Selahattin Can Vural
Tarih
:
15 Aralık 2017, Cuma 10:01
Okunma
:
1.057 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları