Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İngilizce Karaoke Yarışmamızın Finalisti Belli Oldu!
İngilizce Karaoke Yarışmamızın Finalisti Belli Oldu! İngilizce Karaoke Yarışmamızın Finalisti Belli Oldu!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen İngilizce Karaoke Yarışmasında renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.

İncek Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi İngilizce Öğretmenleri Hazal Berivan UĞURLU, Selin ERGÖK, Zlatko STAMENKOVIC, Buğra ÇELİKTAŞ, Gizem EROĞLU tarafından 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencileri için "İNGİLİZCE KARAOKE YARIŞMASI" düzenlendi. Kıyasıya mücadele eden öğrencilerimiz, bireysel ve grup bazında farklı tarzlarda İngilizce şarkılar seslendirdi. Renkli ve eğlenceli görüntülerin yanı sıra öğrencilerimizin başarılı performansları ve neşeli halleri büyük alkış topladı. 

Yarışmada emeği geçen bütün öğretmenlerimize, sunucularımız Selahattin Can VURAL ve Buğra ÇELİKTAŞ öğretmenlerimize, alkışlarıyla yarışmamızın jürisini oluşturan tüm ortaokul öğrencilerine teşekkür ederiz. Yarışmayı tam bir görsel şölene dönüştüren ve başarılı performanslarıyla sahne alan tüm yarışmacı öğrencilerimizi, ayrıca yarışmanın finalisti olan 7/A sınıfındaki Helya BEHKARMEHRABANİ'yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.


Haber
:
Gizem Eroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gizem EROĞLU
Tarih
:
02 Mart 2017, Perşembe 17:17
Okunma
:
1.820 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları