Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İncek Okyanus Yetenek ve Kulüp Derslerimiz Devam Ediyor
İncek Okyanus Yetenek ve Kulüp Derslerimiz Devam Ediyor İncek Okyanus Yetenek ve Kulüp Derslerimiz Devam Ediyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yetenek ve Kulüp Derslerimizde Yeni Yetenekler Keşfediyoruz.

Okyanus Ailesi olarak öğrencilerimizin akademik anlamda başarılı olması kadar sosyal anlamda gelişmesi de bizler için oldukça önemli ve değerlidir. Sosyal anlamda gelişen öğrenciler, öz güven sahibi bireyler olarak yetişirler.

İncek Okyanus Koleji Ailesi olarak buna katıkı sağlamak amacıyla okulumuzda çeşitli yetenek ve kulüp derslerini devam ettirmekteyiz. Spor, müzik, dil kulüpleri ve yetenek sınıflarından, çeşitli branşlarda istediklerine katılım sağlayan öğrencilerimiz güvenilir eğitici kadrosu eşliğinde derslerini eğlenceli, faydalı ve oldukça verimli geçirmektedir. Öğrencilerin kendi ilgi alanlarına, yeteneklerine göre karar verme becerilerini geliştirmede, zamanlarını değerlendirme alışkanlıklarına, liderlik ve sportif kişiliklerini geliştirmelerine katkıda bulunan derslerimiz aynı zamanda grup çalışmaları içerisinde etkin olabilmeyi ve uyum sağlamayı, pozitif insan ilişkileri kurma bilincini de geliştirmektedir.

Derslere katılım sağlayan öğrencilerimiz, daha önce ilgilendiği aktivite, branş ya da hobilerine devam etme ve geliştirme şansı bulurken, yenilerini edinme ya da varolan yeteneklerini farketme şansını da bulmaktadır.


Haber
:
Gizem Eroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gizem EROĞLU
Tarih
:
12 Ocak 2017, Perşembe 10:30
Okunma
:
1.083 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları