Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İncek Okyanus Ortaokulu Yeni Peçenek İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti
İncek Okyanus Ortaokulu Yeni Peçenek İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti İncek Okyanus Ortaokulu Yeni Peçenek İlköğretim Okulunu Ziyaret Etti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yeni Peçenek İlköğretim Okulu öğretmenlerinin yardımı ile ihtiyaçları tespit edilen kardeşlerimize İncek Okyanus Ortaokulu 6/A ve 7/C sınıfı öğrencileri çeşitli hediyeler hazırladı.

Yeni Peçenek İlköğretim Okulu öğretmenlerinin yardımı ile ihtiyaçları tespit edilen kardeşlerimize İncek Okyanus Ortaokulu  6/A ve 7/C sınıfı  öğrencileri çeşitli hediyeler hazırladı. 

Öğrenciler tarafından paketlenen hediyeler önce Yeni Peçenek İlköğretim Okulu öğretmenlerine oradan da ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıldı. Ayrıca öğrencilerimiz Yeni Peçenek İlköğretim Okulu öğrencilerine devlet tiyatrolarının oyunu olan “Midas’ın Altınları “ adlı oyunun biletlerini de hediye etti.

Türkiye’de şu anda çok kötü durumda okul olmayabilir ama hâlâ zorlu şartlar içinde mücadele veren okullar da yok değil. Üstelik fiziksel olarak sıkıntı içinde olan okullara, sadece Doğu bölgelerinde değil; Ankara , İzmir gibi büyükşehirlerin ilçe ve köylerinde de rastlıyoruz. Önemli olan bunları görebilmek, destekte bulunmak ve yardım çağrılarına cevap verebilmek diyen İncek Okyanus Ortaokulu Müdiresi Fulya TEKİN öğrencilerine öncelikle sosyal yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiklerini söyledi. “Matematik, Fen , Türkçe bunların yanında çocuklarımıza öncelikle, insan olmanın temelini oluşturan yardımlaşma duygusunu aşılıyoruz” diyen Tekin ,  emeği geçen öğrencilerine ve meslektaşlarına teşekkür etti.


Haber
:
Dilan Bayseferoğulları
Editör
:
Murat AKDEMİR
Fotoğraf
:
Fulya Tekin
Tarih
:
06 Mart 2019, Çarşamba 14:09
Okunma
:
1.020 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları