Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İncek Okyanus Kolejinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sevgi ve Saygıyla Anıldı
İncek Okyanus Kolejinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sevgi ve Saygıyla Anıldı İncek Okyanus Kolejinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Sevgi ve Saygıyla Anıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Kahraman ulusumuzun Büyük Önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümü İncek Okyanus Koleji konferans salonunda düzenlenen anma programıyla tüm öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerimizin katılımı ile 10 Kasım 2018 saat 09.05’te gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Tarih öğretmenimiz Tuğba Çak Yavuz tarafından yapıldı. Anma töreni çeşitli şiirlerin okunması, koro, video gösterimi, zeybek gösterisi ile devam etti.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal’i düşüncelerini özümsemiş olmanın bilinciyle aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz.


Haber
:
Dilan Bayseferoğulları
Editör
:
foto_cam
Fotoğraf
:
Mert Doğru
Tarih
:
11 Kasım 2018, Pazar 17:32
Okunma
:
592 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları