Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İncek Okyanus Koleji Münazara Yarışması Birincimiz 7/A Sınıfı Oldu
İncek Okyanus Koleji Münazara Yarışması Birincimiz 7/A Sınıfı Oldu İncek Okyanus Koleji Münazara Yarışması Birincimiz 7/A Sınıfı Oldu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Bu yıl 3. sü düzenlenen Okyanus Koleji Münazara Yarışması, İncek Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 7/A ve 7/B sınıfları arasında kıyasıya bir rekabete neden oldu.

Günler öncesinden çalışmalara başlayan 7/A sınıfı öğrencileri Ozan ESER, Zeynep BÜLBÜL, Işık Miray ALPARSLAN ve Yunus Kaan YILMAZ, 7/B sınıfı öğrencileri Serkan Tolga ÇANGAL, Yezdan ECİK, Şevval FİDAN ve Rojda ERCAN arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Öğrencilerimizin emekleri ve çabaları öğretmenleri ve arkadaşları tarafından büyük taktir gördü. 7/A sınıfı öğrencileri özgüvenli tavırlarıyla, konuyla alakalı güncel örnekleriyle, 7/B sınıfı ve diğer öğrencilerin sorularına verdikleri cevaplarıyla münazara yarışmasının sonucunu belirledi. Nisan ayında Eryaman Okyanus Koleji galibi ile Ankara birinciliği için yarışacak olan İncek Okyanus Koleji Münazara Yarışması birincimiz 7/A sınıfı öğrencilerine şimdiden başarılar diliyoruz.


Haber
:
Gizem Eroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gizem EROĞLU
Tarih
:
03 Ocak 2017, Salı 12:11
Okunma
:
1.868 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları