Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İncek Kampüsü 5.Sınıfların Sene Sonu "Fun Day" Coşkusu
İncek Kampüsü 5.Sınıfların Sene Sonu "Fun Day" Coşkusu İncek Kampüsü 5.Sınıfların Sene Sonu "Fun Day" Coşkusu
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
İncek Okyanus Koleji Ortaokul Kademesi olarak 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılını yoğun ve oldukça verimli İngilizce eğitimiyle tamamlarken, 5.sınıflarımız bütün bir yıl boyunca öğrendiklerini üstün yetenekleriyle birleştirerek bizlere ve ailelerine "Fun Day" çoşkusu yaşattı.

İncek Okyanus Koleji konferans salonunda, 3 Haziran 2017 Cumartesi günü "Sene Sonu İngilizce Gösterisi" olan "Fun Day" etkinliği gerçekleşti.

5.sınıf öğrencilerimiz, İngilizce Zümresi önderliğinde hazırlanan etkinlikte muhteşem performanslarıyla konuklara çoşkulu ve eğlenceli dakikalar yaşattı. Renkli görüntülere sahne olan gösteride; 5/A sınıfı "Selfish Giant" oyununu, 5/B sınıfı "Little Red Riding Hood" oyununu, 5/C sınıfı "Sindrella" oyununu sergiledi.

Bunların yanı sıra 5/A sınıfı öğrencilerinin oluşturduğu koro, "Lemon Tree" ve "We are the World" şarkılarını seslendirdi. 5/B ve 5/C sınıfı öğrencileri ise etkileyici dans gösterileriyle izleyenleri büyüledi. Öğrencilerimiz, İngilizce birikimlerini hazırladıkları tiyatro oyunları, söyledikleri şarkıları ve dans performanslarıyla birlikte yoğun ve keyifli bir Eğitim-Öğretim yılının ardından velilerine sergilediler.

Programın sonuna doğru İngilizce Zümresi tarafından hazırlanan, oyunculuğunu tüm 5.sınıflarımızın üstlendiği klip gösterimi ve bütün bir dönemi kapsayan eğlenceli dakikalardan, derslerde yapılan sunumlardan ve etkinliklerden oluşan kareler konuklarımızın beğenisine sunuldu.

Alkışlarla uğurlanan öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, hayat boyu başarılarının devamını diliyoruz.

İNGİLİZCE ZÜMRESİ


Haber
:
Gizem Eroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gizem EROĞLU
Tarih
:
07 Haziran 2017, Çarşamba 10:19
Okunma
:
1.974 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları