Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | İncek Kampüsü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı!
İncek Kampüsü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı! İncek Kampüsü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Coşkuyla Kutladı!
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." Mustafa Kemal ATATÜRK

İncek Okyanus Koleji öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve değerli velilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı.

22 Nisan Cumartesi günü, okulumuz konferans salonunda İlkokul Kademesi tarafından düzenlenen törenimizde, Ortaokul Kademesi 6/A sınıfı öğrencisi Yiğit ÖLMEZ törenin sunuculuğunu başarıyla üstlendi. 6/A sınıfı öğrencisi Fatma SEKMEN arka fondan ara ara okuduğu şiirlerle günün anlam ve önemini vurguladı. Değerli velilerimiz ve çocuklarımızın keyifle izledikleri törenimizde halk oyunları, dans gösterisi, tiyatro, çocuk korosu, zeybek gösterisi, Aşuk ile Maşuk Ortaoyunu ve Türk Büyükleri Rondu ile kapanış yapıldı. Tören içerisinde yer alan jimnastik gösterisinde Ortaokul Kademesi 5. ve 6. Sınıf öğrencileri izleyenlere keyifli ve coşkulu anlar yaşattı.

Velilerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımı eşliğinde bu güzel ve anlamlı törenimizde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Gizem Eroğlu
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Gizem EROĞLU
Tarih
:
28 Nisan 2017, Cuma 10:50
Okunma
:
976 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları