Ankara - İncek Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Ankara İncek Okyanus Koleji Öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne Ziyaret
Ankara İncek Okyanus Koleji Öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne Ziyaret Ankara İncek Okyanus Koleji Öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne Ziyaret
  • Paylaş
Ankara İncek Okyanus Koleji Ortaokul kademesi öğrencileri, "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında "Mehmet Akif Ersoy Müze Evi"ne ziyaret ettiler.

İncek Okyanus Koleji Ortaokul kademesi 6. ve 8. sınıf öğrencileri, 8 Mart 2016 Salı günü Türkçe öğretmeni İpek Ölçer ve Sosyal Bilgiler öğretmeni Mustafa Gökçe önderliğinde, "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında "Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne" gittiler.

Öğrenciler, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'a tahsis edilen ve Mehmet Akif Ersoy'un, İstiklâl Marşı başta olmak üzere çok sayıda şiirini yazdığı bu müze evini gezip görme imkanı buldular.

Gezinin sonunda İncek Okyanus Koleji öğrencileri; Türk milletinin zaferini, yüceliğini ve bayrağımızın kutsallığını anlatan İstiklâl Marşı'mızın yazıldığı müze evinin, milli duygularla her öğrenci tarafından gezilip görülmesi gerektiğini belirttiler.


Haber
:
Zeynep Güler
Editör
:
Onca UĞURLU
Fotoğraf
:
Merve Kaşkaya
Tarih
:
09 Mart 2016, Çarşamba 23:30
Okunma
:
1.562 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları